AVÍS LEGAL

 

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals:

 

Propietat de la pàgina web

Titular: SONIA CARBONELL MOLINÉ

DNI: 78.087.677-D

Telèfon: 636 568 132

Adreça: P.º. de Ronda, num. 133, 25006, Lleida

Contacte: info@soniacarbonell.cat

 

Finalitat de la web

La pàgina web soniacarbonell.cat té com a objecte facilitar al públic en general el coneixement de les activitats de fisioteràpia i osteopatia que realitza.

 

Condicions generals d’ús

L’accés a la web soniacarbonell.cat és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa acceptar i conèixer l’avís legal, la política de cookies i la política de privacitat.

L’ús de qualsevol de les funcionalitats del lloc web implica l’expressa i plena acceptació de les condicions aquí exposades, sense perjudici d’aquelles particulars que poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.

El titular del lloc web es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la seva web o a la configuració i presentació d’aquesta.

Amb l’objectiu de mantenir actualitzada la informació publicada a la web soniacarbonell.cat, els continguts d’aquest podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, de manera que serà convenient comprovar la vigència o exactitud d’aquests acudint sempre a les fonts oficials.

L’usuari es compromet a la correcta utilització de la web i utilitats que se li proporcionin d’acord amb la llei, el present Avís Legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin. L’usuari s’obliga a l’ús exclusiu del web, i tots els seus continguts, per a fins lícits i no prohibits, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets legítims de “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell”, i/o que puguin causar qualsevol dany o perjudici de manera directa o indirecta.

 

Propietat intel·lectual, industrial

Tots els elements que formen el lloc web, així com la seva estructura, disseny, codi font, logotips, marques i altres signes distintius que apareixen a la mateixa, són titularitat de SONIA CARBONELL MOLINÉ o dels seus col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Igualment estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial les imatges i altres elements gràfics inclosos al lloc web. El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi prèvia i expressa autorització del titular.

Respecte a les cites de productes i serveis de tercers, el titular del lloc web reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició a la web l’existència de drets ni de cap responsabilitat sobre els mateixos, com tampoc patrocini o recomanació.

El titular del lloc web declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que al nostre lloc web es poguessin estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web.

 

Responsabilitat

El titular del lloc web no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web, al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que el titular del lloc web desenvoluparà els seus millors esforços per a, si és el cas, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

Tant l’accés a aquesta web, com l’ús que es pugui fer de la informació continguda als mateixos és d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

En cas que l’usuari consideri que existeix algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web. En compliment del que disposa la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el titular del lloc web es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si és el cas bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

 

Enllaços

Els enllaços continguts al nostre lloc web poden dirigir a continguts web de tercers. L’objectiu d’aquests enllaços és únicament facilitar la recerca dels recursos que puguin ser d’interès a través d’Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen al mateix titular de la pàgina web, ni fa una revisió dels seus continguts i, per això, el titular del lloc web no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el titular del lloc web i de les persones o entitats titulars d’aquests continguts o titulars d’altres llocs on es trobin. El titular del lloc web tampoc es fa responsable del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l’accés o ús d’aquesta.

L’establiment de l’enllaç amb una altra pàgina web no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell”. 

“Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la claredat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l’establiment de l’enllaç amb una altra pàgina web pugui oferir. L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l’accés a la pàgina de l’enllaç.

 

Protecció de dades

Per a aquells casos que es recaptin, tractin o emmagatzemin dades personals, es farà en conformitat amb la Política de Privacitat publicada a la pàgina web i que pot consultar al peu de la mateixa.

 

Llei Aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present Portal, serà la llei espanyola.

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita al lloc web o de l’ús dels serveis que en ell es puguin oferir, el titular de el lloc web i l’usuari acorden sotmetre’s als jutges i tribunals del domicili de l’usuari, sempre que aquest estigui situat en territori espanyol i actuï en condició de consumidor.

————————-

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

SONIA CARBONELL MOLINÉ

DNI: 78.087.677-D

 

Contacte

info@soniacarbonell.cat

Telf: 636 568 132

P.º. de Ronda, num. 133, 25006, Lleida

 

Delegada de protecció de dades

SONIA CARBONELL MOLINÉ

 

Finalitat

Donar resposta a les consultes d’informació rebudes.

 

Legitimació

· Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació que rebi “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” per correu electrònic té un interès legítim en atenció a l’interessat.

· Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació que rebi per formulari de contacte obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

 

Conservació

Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació la conservació es mantindrà durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.

 

Procedència

El propi interessat o el seu representant legal.

 

Destinataris

No cedim dades a tercers.

 

Transferències internacionals

No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.

 

Drets

Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat.

 

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa.

 

 

Informació general

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

 

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

El responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

Li informem que SONIA CARBONELL MOLINÉ (en endavant “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell”) és la titular de la web soniacarbonell.cat, amb DNI: 78.087.677-D i domicili a P.º. de Ronda, num. 133, 25006, Lleida. Pot contactar per correu electrònic a info@soniacarbonell.cat.

 

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes d’informació rebudes.

La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics i els formularis es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

 

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació.

 • Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació que rebi “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” per correu electrònic té un interès legítim en atenció a l’interessat.
 • Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació que rebi per formulari de contacte obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

 

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment. Excepte que existeixi una obligació o requeriment legal, els terminis de conservació previstos per a les consultes que es realitzin per correu electrònic seran d’un període d’un any a partir de l’última consulta.

 

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

Visitar la web de “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

La procedència de les dades de caràcter personal sempre seran del propi interessat o el seu representant legal. Al formulari de contacte se li sol·licitarà el nom i correu electrònic.

“Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors.

 

Mesures de seguretat. Què fem per protegir les seves dades

“Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

 • Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.
 • Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.
 • Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.
 • Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell”. No cedim les seves dades a altres entitats externes, llevat d’obligació legal. No realitzem transferències internacionals amb les seves dades personals.

 

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

 • Sol·licitar el accés a les seves dades personals
 • Sol·licitar la rectificació de les seves dades
 • Sol·licitar la supressió o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)
 • Limitar o oposar a l’ús que li donem a les seves dades
 • Dret a la portabilitat de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.
 • Dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment
 • Dret a presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

Com pot exercir els seus drets?

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

Presencialment o per correu electrònic a:

SONIA CARBONELL MOLINÉ

DNI: 78.087.677-D

P.º. de Ronda, num. 133, 25006, Lleida

info@soniacarbonell.cat

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: info@agpd.es

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

 

Consentiment i acceptació

L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell”, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.

Aquesta actuació està impulsada i finançada per la Unió Europea – Next Generation EU, conjuntament amb el Pla de recuperació, Transformació i Resiliència

Logos publicitat del kit digital

Contactar

Adreces

Passeig de Ronda, 133 – Lleida

C. la font, 5 – Vilanova de la Barca

Logo Fisioteràpia i osteopatia Sònia Carbonell

Sònia Carbonell

Fisioteràpia | Osteopatia
Ir al contenido