TÈCNIQUES COMPLEMENTÀRIES

Conjunt de tractaments eficaços i diversos

Tècniques complementàries a la fisioteràpia a Lleida
MESOTERÀPIA

La mesoteràpia homeopàtica per al tractament del dolor, combina vàries tècniques, com és la Homeosiniatria (estimulació de punts acupunturals i dolorosos amb fàrmacs homeopàtics),
el Nappage ( Estimulació cel·lular, neurològica, muscular e immunològica), i els eixos vasculars (exaltació vascular). Totes elles combinades ajuden a què el tractament mesoteràpic sigui més ràpid i més efectiu.

La mesoteràpia homeopàtica permet al fisioterapeuta intervenir d’una forma ràpida i senzilla en casos d’inflamació, contractura i dolor.

 

FIBRÒLISIS DIACUTÀNEA

Aquesta tècnica, creada pel fisioterapeuta suec Kurt Ekman, consisteix en mitjançant uns ganxos (de diferents curvatures i espàtula aplanada) que s’apliquen a través de la pell, amb unes tècniques determinades i un bon coneixement anatòmic de la zona a tractar, aconseguim alliberar totes les adherències que hi pot haver entre tot tipus d’estructures (músculs, lligaments, tendons,…), actuant sobre la fascia que manté la bona integritat de totes elles. D’aquesta manera arribem a plans profunds en els quals els nostres dits no arriben.

Com a conseqüència de la millora del lliscament entre teixits, aconseguirem un òptim treball de músculs, tendons, lligaments etc., que no tindran cap tipus de restricció que els impedeixi fer la seva funció de contracció, sostén, estabilitat, a més de què aconseguirem una millora de la circulació de la zona, afavorint l’arribada de substàncies analgèsiques i de reparació de les possibles lesions existents.

Podem tractar diferents tipus de lesions amb els ganxos, sempre i quan considerem que estan influint adherències de teixit: cicatrius, punts gallet miofascials, tendinitis (essent molt efectiu en el tendó d’aquiles), fascitis plantar, epicondilitis, maluc del corredor, contractures musculars, condropatia rotuliana,…

 

VENTOSES

El Cupping o Teràpia amb Ventoses és
una teràpia increïblement antiga i universal, que es va expandir des de molt aviat per les diferents cultures.

L’aplicació de les ventoses consisteix a fer un efecte de buit en el qual la ventosa s’apega al cos, succiona la pell i part del múscul, obre els porus i mou la circulació sanguínia i limfàtica.

 

KINESIOTAPPING

El Kinesiotapping és un tipus d’embenat que ajuda al moviment muscular sense limitar els moviments, mantenint una adequada circulació sanguínia i limfàtica així com l’arribada d’informació propioceptiva de l’estructura lesionada, factors que afavoreixen el procés de recuperació normal d’aquesta estructura. El seu objectiu principal és el d’activar el procés d’auto curació del cos.

 

PUNCIÓ SECA

La punció seca és una tècnica invasiva utilitzada en fisioteràpia per eliminar punts dolorosos musculars (o els anomenats punts gallet miofascials)

S’anomena punció seca perquè no s’introdueix cap anestèsic ni substància. 

S’utilitza una agulla similar a les agulles d’acupuntura que s’introdueix a través de la pell fins a arribar a una banda tensa en la qual trobem el punt que genera dolor i es produeixen uns espames musculars fins que s’allibera aquest punt. Amb aquesta tècnica busquem estimular de forma mecànica el múscul afectat per aquests punts dolorosos.

Per aconseguir una major efectivitat en el tractament, aquesta tècnica ha de ser englobada dins d’un tractament d’osteopatia en conjunt amb altres tècniques. A més, una vegada eliminats els punts dolorosos, si volem que la millora es mantingui en el temps, és necessari una reeducació en els hàbits de vida del pacient.

» El nostre compromís: millorar la teva salut»

Tractaments

Osteopatia a Lleida

OSTEOPATIA

fisioteràpia a Lleida

FISIOTERÀPIA

Indiba Active

INDIBA

Acupuntura Lleida

ACUPUNTURA

Exercici terapèutic lleida

EXERCICI TERAPÈUTIC

PNI Lleida - Psiconeuroinmunologia

PNI

Tècniques complementàries a la fisioteràpia a Lleida

TÈCNIQUES COMPLEMENTÀRIES

Descobreix les tècniques més innovadores als nostres centres de Lleida i Vilanova de la Barca

» Tú ets únic, el teu tractament també ho ha de ser «

A Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell personalitzem cadascun dels nostres tractaments i t’oferim atenció telefònica directa, sense intermediaris ni intel·ligències artificials.

Consulta Sònia Carbonell

Segueix-nos  a les Xarxes socials

Instagram Fisioteràpia i Osteopatia Sònia Carbonell

Si vols saber tot el que passa abans que ningú, et convidem que ens segueixis a les nostres xarxes socials.

Estaràs informat de tots els nous tractaments i aparells tecnològics que anem adquirint per millorar la teva salut.

Contactar

Adreces

Passeig de Ronda, 133 – Lleida

C. la font, 5 – Vilanova de la Barca

Logo Fisioteràpia i osteopatia Sònia Carbonell

Sònia Carbonell

Fisioteràpia | Osteopatia
Ir al contenido