NOU SERVEI INDIBA ACTIV

La tecnologia de l’aparell INDIBA es combina amb exercicis terapèutics; simultàniament durant l’aplicació o utilitzant el llindar d’activitat terapèutica que li brinda l’efecte tèrmic de INDIBA.

La marca INDIBA és lider mundial en tecnologia de radiofreqüència.

Indiba

L’ús d’INDIBA Activ millora la recuperació i redueix el dolor. El procés de reparació natural de el cos s’accelera gràcies a el tractament INDIBA Activ i és possible iniciar-lo en la fase més aguda de la lesió per reduir la inflamació i el dolor, accelerant així el procés global de rehabilitació.

En condicions cròniques com l’artrosi, pot ajudar a reduir el dolor i millorar la funció durant 3 mesos, en comparació a el tractament només amb exercici terapèutic (Kumaran i Watson 2018). Moltes persones pateixen de dolor lumbar crònic, en aquests casos INDIBA® pot ajudar en la gestió perllongada de la patologia a l’reduir el dolor i permetre el treball de força i postural per millorar els símptomes i la qualitat de vida.

Una solució efectiva integrada que:

  • Redueix el dolor
  • Redueix la inflamació
  • Millora la mobilització
  • Permet una reparació més ràpida de el teixit

TRACTAMENT MÚSCUL-ESQUELÈTICS

!

MILLORA LA RECUPERACIÓ I EL RENDIMENT ESPORTIU

"

DISMINUCIÓ DEL DOLOR I CONTROL DE LA INFLAMACIÓ

TECNOLOGIA DEMOSTRADA CIENTÍFICAMENT

INDIBA ACTIV AMB ELS ESPORTISTES

Des de la lesió aguda a la tendinopatia crònica, el tractament precompetició o la recuperació post competitiva, INDIBA® s’integra en el paquet terapèutic amb l’objectiu de:

  • Optimitzar la reparació de el teixit
  • Reduir el dolor
  • Recuperar després de la competició
  • Millorar el rendiment esportiu

A causa dels períodes curts de descans entre les competicions, la recuperació és de vital importància. A l’utilitzar INDIBA Activ, pot augmentar el flux sanguini profund en un 79% i tenir un augment significatiu de la temperatura de el teixit que dura més enllà de el temps de tractament.

nadador

Tobaràs tota la informació i beneficis de l’ INDIBA ACTIV accedint a la seva pàgina web, fent clic aquí.

Si ho prefereixes pots contactar amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte.